Hier staan
en gaan we voor

Samen sterk

Wij ontwikkelen jonge talenten tot echte professionals. Dit doen we samen met jou, maar ook met jouw toekomstige werkgevers. Want samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Hierbij werken wij volgens onze 4 pijlers.

 

Onze pijlers:

Toekomstgericht onderwijs

De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar bovenop de laatste trends en ontwikkelingen zitten? Dat lukt ons zeker wel! We passen ons onderwijs en opleidingsaanbod snel aan op veranderende behoeften van onze studenten en de vraag vanuit de beroepspraktijk. Zo stomen we jou klaar voor de toekomst.

Professioneel werken

Gilde Opleidingen neemt haar verantwoordelijkheid. Hierbij houden we de toekomst goed in de gaten. Wij werken professioneel door als een geoliede machine te opereren. Zo maken wij het verschil.

Loopbaancentrum voor de regio

Beroepen veranderen steeds sneller en werknemers leren hun leven lang. Het blijven ondersteunen van vakmensen zien wij als onze maatschappelijke plicht. Daarom is iedereen welkom bij het loopbaancentrum van Gilde. Wij koppelen bedrijven aan potentiële werknemers en andersom. Hiermee zijn wij de schakel voor een bloeiende industrie in Midden- en Noord-Limburg.

Proactief partnerschap

We hebben elkaar binnen de regio hard nodig. Daarom kijken we met een actieve blik naar buiten. Met strategische partners bouwen we aan initiatieven. Bijvoorbeeld een nieuw centrum voor engineering en mechatronica in Venlo en een Retail Innovatiecentrum in Roermond.

Gerichte acties

Onze missie leidt tot gerichte acties voor de toekomst:

  • We maken meer eigen keuzes
  • We anticiperen op nieuwe, technologische ontwikkelingen
  • We beoordelen ons hele opleidingsaanbod
  • We versterken mbo-niveau 4 en bevorderen de doorstroom naar het hbo
  • We zijn het loopbaancentrum voor de regio
  • Vanuit een heldere visie op de regio werken we samen met onze strategische partners aan nieuwe initiatieven
  • We werken professioneel

 

ANBI

De ANBI-status is een keurmerk voor instellingen die het algemeen belang dienen. Gilde Opleidingen is trots op die status. Op onze speciale pagina lees je meer over de status en de voorwaarden die daaraan vastzitten.