Bereid je voor
op het echte werk

Het echte werk

Jij wordt bij Gilde Opleidingen opgeleid voor het echte werk. Van het beveiligen van een grootschalig evenement tot het bakken van honderden broden op een dag, en van de reparaties aan een bedrijfsauto tot de entertainment op een camping in Zuid-Spanje. Werk dat ons leven leuker, veiliger, makkelijker of beter maakt. Onze opleidingen staan dicht bij de realiteit, waardoor theorie en praktijk moeiteloos in elkaar overgaan.

Oog voor het individu

Gilde Opleidingen is traditioneel een grote naam binnen het mbo. Al tientallen jaren zijn wij dé mbo-opleiders in Midden- en Noord-Limburg. Maar we zijn geen onpersoonlijke grootmacht. Wij geloven juist in aandacht voor het individu. Voor jou, dus. Wij kennen onze studenten bij naam en missen ze als ze er een dagje niet zijn. Op die manier voelen onze opleidingen kleinschalig aan, maar zijn ze wel groots in daadkracht.

Door vakmensen, voor vakmensen

Een groot deel van onze docenten komt rechtstreeks uit het werkveld. Op deze manier maken zij jouw lessen extra interessant. Een docent vertelt niet alleen over de theorie, maar kan ook voorbeelden aandragen uit de praktijk. Zo leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar krijg je ook leuke anekdotes en leer je van de fouten van anderen. Dat niet alleen: je krijgt direct een goed beeld van jouw toekomstige werkveld.

Samen werken aan de toekomst

Als student leer je superveel bij Gilde Opleidingen. Maar wij leren ook veel van jou. Onze studenten vertellen ons precies wat goed gaat en wat beter kan. Ook als het om de praktijk gaat. Na een stage komen zij terug boordevol verhalen uit het werkveld. Wij maken gebruik van deze verhalen voor de volgende lichting studenten. Daarnaast blijven wij in gesprek met de stage- en leerbedrijven. Wij houden in de gaten welke bedrijven goed zijn voor hun stagiairs en welke je beter kunt mijden.