Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde School voor Pedagogiek

Jij kunt je goed inleven in de wereld van kinderen. Als pedagogisch werker of onderwijsassistent bouw je een liefdevolle band op met kinderen, maar je durft ook streng te zijn en grenzen aan te geven. Want samen met de ouders bouw jij mee aan de toekomst van hun kinderen. Wij geloven in het echte werk. Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus. Bij Gilde School voor Pedagogiek krijg je les op een locatie bij jou in de buurt. En onze docenten kennen je bij naam. Persoonlijk onderwijs op je eigen vakschool.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Kies jouw studie

Met een opleiding van het Gilde Zorgcollege op zak kun je direct aan de slag in de zorg of verder doorstuderen. De perfecte basis voor jouw toekomst in de zorg!

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig! Gebruik de studiekeuze checklist

Onze locaties

De Gilde School voor Pedagogiek heeft scholen in Roermond, Venlo, Venray en Weert. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!